Over mij

 

Hallo! Mijn naam is Luuk Conemans, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Heerlen. Ik speel inmiddels al ruim tien jaar gitaar. Nadat ik zelf jaren les heb gehad op muziekschool SMK, heb ik besloten om KTM Popmuziek te studeren. Hier heb ik als hoofdvak gitaar gestudeerd.
Tijdens mijn opleiding merkte ik dat het schrijven van muziek mij erg goed ligt. Hier ben ik na mijn afstuderen dan ook mee verder gegaan. Ik heb in verschillende bands gezeten, maar merkte al snel dat ik het lesgeven en het bedenken van muziek toch leuker vond dan om zelf op het podium te staan. Daarom ben ik tegenwoordig actief als gitaardocent en songwriter.

 

Ik luister naar veel verschillende soorten muziek. Hierdoor schrijf ik dan ook in uiteenlopende genres. Van filmmuziek tot pop, metal, indie en meer. Momenteel ben ik bezig met een cursus Componist. Op het gebied van lesgeven als gitarist heb ik veel te bieden. Mijn favoriete genres zijn fusion, rock, progressive metal en blues. Maar daarnaast beheers ik uiteraard ook de kennis en skills van andere genres. Ik heb inmiddels een aantal jaar ervaring in lesgeven. Ik heb privé en groepslessen aan zowel jong en oud gegeven, op scholen les gegeven en met mensen met een verstandelijke uitdaging gewerkt.

 

Ik vind het belangrijk dat leerlingen met plezier naar de lessen komen. Daarom zorg ik ervoor dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Ik heb erg veel geduld omdat ik goed begrijp dat het leren van iets nieuws spannend en vooral soms erg lastig kan zijn. Ben dus vooral niet bang om fouten te maken! Van fouten maken leren we allemaal. Ik kijk altijd naar wat mijn leerling wilt leren en in welk tempo hij of zij dat doet. Want niet iedereen leert even snel en dat is prima. Tot slot vind ik het erg belangrijk dat mijn leerlingen tevreden zijn over hun vooruitgang en de manier van les krijgen. Ik vind een goede communicatie daarom belangrijk en ik sta altijd open voor feedback.

 

Hier onder kun je een aantal van mijn nummers beluisteren. Ook te beluisteren op Spotify en andere platforms!