Gitaar & Songwriting 


 

Bij Creating Skills heb jij de mogelijkheid om te kiezen tussen gitaar en/ of songwriting lessen. Een les duurt 45 minuten, de kosten hiervan bedragen €30,-. Tijdens deze lessen krijg jij persoonlijke begeleiding. Groepslessen van twee zijn ook mogelijk. De duur van deze lessen zijn 60 minuten en kosten €45,-.
Mocht er interesse zijn in zowel gitaar als in songwriting, dan is het mogelijk om in beide les te krijgen. Tot slot bepaal jij zelf hoeveel lessen je wilt inplannen. De aangeraden hoeveelheid lessen is minimaal een les per week.

 


Songwriting

Tijdens de songwriting lessen krijg jij geleerd hoe je in verschillende genres muziek kunt schrijven. Denk hierbij aan melodieën verzinnen, teksten schrijven, akkoorden toepassen, partijen voor instrumenten bedenken, je eigen muziek uitbrengen en meer. Samen gaan wij kijken naar waar jouw interesses liggen, zodat jij al snel je eigen muziek gaat schrijven! Naast de lessen zelf krijg je opdrachten mee naar huis waar jij zelf mee aan de slag kunt.
Gitaarles
(elektrische & akoestische)
Tijdens de gitaarlessen leer ik jou om gitaar te spelen in verschillende genres. Denk hierbij aan het leren van de verschillende technieken, akkoorden, noten, geluidinstellingen en meer. Het tempo waarin jij leert bepaal jij zelf. Des te meer je oefent, des te sneller je beter wordt. Je zult al snel merken dat het spelen steeds makkelijker en leuker wordt in verloop van tijd. Je krijgt naast de lessen opdrachten mee naar huis waar je mee aan de slag kunt. Voor mensen met meer ervaring zullen de lessen er natuurlijk anders uitzien dan voor beginners. Daarom is het niet mogelijk om samen les te krijgen wanneer er erg veel niveau verschil is.
Benodigdheden
Voor de gitaarlessen is het natuurlijk handig om een gitaar aan te schaffen. Je hoeft je gitaar niet perse mee naar de les te nemen. Maar dat is voor je zelf wel het fijnst. Elke gitaar voelt namelijk anders aan.
Voor songwriting geldt hetzelfde. Een gitaar, piano of keyboard is nodig om thuis te oefenen. Je kunt je gitaar meenemen naar de les. Keyboard of piano kun je natuurlijk thuis laten.